In ce consta microdermabraziunea? Microdermabraziunea este un procedeu nechirurgical, ce se practica frecvent in cabinetele de infrumusetare din Europa, o metoda de curatare non-invaziva a epidermei printr-o exfoliere blanda si eficienta, pregatind-o pentru absorbtia completa a tratamentului specific. In domeniul cosmeticii, prin microdermabraziune se intelege un peeling mecanic al pielii si este cunoscut si sub denumirea de „ gomajul de pranz ”, fiind o procedura simpla, non-chirugicala, fara restrictii de conduita dupa aplicare. Ce se obtine prin microdermoabraziune? Scopul urmarit prin microdermabraziune este intinerirea pielii, reducerea cicatricilor minore si indepartarea ridurilor fine si a semnelor lasate de acnee, pielea tabacita, petele maronii, rosii sau de la soare. Ca si.
Din ce consta radiofrecventa? Este unul din tratamentele cele mai noi care se utilizeaza in estetica la nivel mondial. Se realizeaza prin aplicarea de radiatii electromagnetice pentru a accede la straturile cele mai profunde ale pielii, fie ca este vorba despre fata sau corp, cu scopul de a provoca o puternica miscare moleculara si energetica in tesut. Pentru ce se recomanda? Se utilizeaza in principal pentru intinerirea pielii si combaterea celulitei si a flaciditatii pielii, atat facial cat si corporal. In plus, este ideal in tratamentele post-operatorii de intinerire faciala cat si dupa lipo-sculptura. Cum functioneaza tehnologia utilizata? Se produce o incalzire profunda a pielii si al tesutului gras subcutanat.
Presopunctura si reflexoterapia te scapa de toxine. Acest tip de terapie inseamna lucrarea punctelor pe meridiane. Reflexoterapia are ca tehnica de tratament masarea talpilor, palmelor si a capului. In urma tratamentului de reflexoterapie se rezolva urmatoarele disfunctii: migrene insomnii stari de oboseala afectiuni ale vezicii biliare constipatii obezitate impotenta tulburari de menopauza tulburari endocrine Reflexoterapia te scapa de congestie, inflamatie si tensiune. In primul rand, imbunatateste circulatia in organism si se acceleraza procesul de eliminare a reziduriilor, care se acumuleaza in ficat, intestin, rinichi. Acest tip de tratament este foarte eficient pentru intregul organism, nu doar pentru afectiuni separate, imbunatatind toate functiile organelor si stimulant procesul natural de vindecare. Durata.
Ce inseamna remodelarea corporala? Dupa cum insasi denumirea sa o explica foarte clar, remodelarea corporala include toate tehnicile si procedurile prin care se obtine sculptarea uneia sau mai multor zone ale trupului, prin eliminarea tesutului adipos si a celulitei si tonifierea muschilor si a pielii. In sens larg, remodelarea corporala poate inseamna inclusiv efortul de transformare a siluetei prin sport, dieta si suplimente nutritive ori ceaiuri cu efect de imbunatatire a tranzitului intestinal. In sens restrans insa, tehnicile de remodelare cele mai uzuale cuprind procedurile de electrostimulare, masaj si impachetari cu substante active anticelulitice si cu efect de elasticizare a pielii. In jurul remodelarii corporale, devenita tot mai ceruta si,.
Toxinele sunt prezente si ne inconjoara tot timpul, indiferent unde ne aflam. Tutunul, alcoolul, aditivii alimentari, hormonii sintetici, medicamentele, anestezicele, pesticidele, metalele grele ne insotesc in viata de zi cu zi, napadindu-ne organismul. Pentru ca organismul nostru sa functioneze la parametrii optimi, este necesar sa eliminam cat mai mult din aceste toxine. Atunci cand efectul toxinelor asupra corpului nostru creste, apar efectele secundare ca letargia, oboseala cronica, dureri de cap, migrene, scaderea imunitatii prin aparitia racelilor repetate si a gripei. Problemele de respiratie se acutizeaza, sinusurile sunt mereu infundate, transpiratia miroase foarte urat si lista poate continua. Cel mai vizibil simptom este scaderea imunitatii organismului. Detoxifierea clasica presupune diete drastice,.