Bronzare organica DHA – alternativa naturala de a obtine un bronz sanatos, cu un aspect de bronzare naturala al pielii, rapid si fara riscuri. Folosim pigmenti bio produsi si testati pe o piata renumita pentru calitate si exigenta. Substanta pe care o utilizeazam in procesul bronzarii organice contine extract de ceai alb, extract de ceai negru, ketozahar, aloe vera si citrice cu rol de hidratare, anti-imbatranire.

CE ESTE BRONZAREA ORGANICA ?

Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare, care presupune aplicarea pe intreg corpul – prin pulverizare cu un pistol special – a unei solutii 100% organice, ce confera o culoare naturala pielii.

AVANTAJELE BRONZULUI ORGANIC :

  • – utilizeaza o solutie naturala, cu miros placut, pe baza de plante, antioxidanti si uleiuri esentiale;
  • – hidrateaza pielea, lasand-o supla si luminoasa;
  • – bronz de culoare naturala;
  • – rezultat imediat.

Astfel puteti beneficia de un ten bronzat natural in orice moment al anului, 365 de zile din 365. Unde mai pui ca obtii cel mai intens bronz in doar 5 minute. Un sistem performant va pulveriza solutia de bronzare pe corpul tau rapid si fara riscuri de aplicare gresita. Lotiunea de bronzare are o formula magica ce impiedica formarea de dungi sau pete. Aparatul de Bronzare Organica este profesional, conceput pentru a evita orice pierdere de solutie.

Astfel:

  • – Nu se poate pulveriza o cantitate prea mare pe client. Nu sunt riscuri de patare.
  • – NU murdareste zona din jur. Tehnologia utilizata impiedica excesul si murdaria.
  • – Nu sunt scurgeri care sa produca murdarie pe jos sau pe mainile terapeutului.

BRONZUL PERFECT SE OBTINE RESPECTAND RECOMANDARILE :

1. EXFOLIEREA cu 24 ore inainte de programarea sedintei de bronz organic, cu ajutorul unui peeling sau gel exfoliant pentru a obtine o piele curata si uniforma. Exfolierea prelungeste viata bronzului. Nu aplicati pe corp crema, parfum, deodorant sau make-up inainte de sedinta de bronzare.

2. PULVERIZAREA Terapeutul va pulveriza lotiunea de bronzare pe intreg corpul cu ajutorul unui pistol special. Solutia organica de bronzare pe baza de DHA va adera la piele instantaneu. Efectul total al bronzarii il veti vedea dupa 8 ore de la pulverizare.

3. FINALIZAREA Dupa aplicarea lotiunii, terapeutul va folosi pistolul special pentru a usca lotiunea. Astfel incat la incheierea sedintei de bronzare, va veti putea imbraca linistita, caci solutia va fi complet uscata si nu va pata hainele.

Lotiunea de bronzare contine o formula aparte, care patrunde imediat in piele, nu ramane la baza ei. Nu veti avea niciodata senzatia de gras sau lipicios – atat de des intalnita in cazul cremelor de bronzare.

CE CONTINE BRONZUL ORGANIC?

DHA este ingredientul principal din toate solutiile de bronzare, un ketozahar care intra in contact cu primul strat de celule al epidermei. Interactiunea dintre DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului.
Lotiunea de bronzare organica pe baza de DHA ofera un nivel de detaliu si de acoperire demn de invidiat. Numai trebuie sa va temeti de pete sau dungi de culoare, caci riscul de aparitie a acestora este practic inexistent. Ba mai mult, culoarea arata exact natural, ca si un bronz la soare, evitand in schimb uscarea si deshidratarea.
Bronzul se mentine pe piele intre 7 – 9 zile.

CONTRAINDICATII:

– bronzarea organica este un procedeu care nu are contraindicatii, fiind recomandat chiar si femeilor insarcinate.

Aboneaza-te la Newsletter