CAMERA DE RELAXARE

Camera de relaxare

Completati starea de bine obtinuta prin procedurile SPA cu momentele de odihna si destindere in Camera de relaxare. Dotată cu 3 sezlong-uri confortabile si masuta de servit ceai sau cafea. In aceasta camera de relaxare puteti sa lasati la o parte gandurile de zi cu zi si sa va pierdeti in muzica si miresmele relaxante intr-un ambient care nu lasa loc, decat pentru relaxare 100%! Aceasta zona va ofera posibilitatea de va odihni, de a citi sau de savura un ceai de calitate, un fresh de fructe sau legume proaspete sau o cafea.

CROMOTERAPIE

Desi cei mai multi dintre noi nu constientizam efectele pe care le au culorile asupra noastra, ar trebui sa stim ca acestea au un efect terapeutic extraordinar, atat pe plan afectiv, cat si din punct de vedere fizic. Prin urmare, terapia prin culori, cunoscuta si sub denumirea de cromoterapie, este o tehnica de vindecare prin culoare, ce se axeaza pe proprietatea celulelor umane de a fi influentate de undele electromagnetice. Atunci cand fiintele umane simt o afectiune, campul electromagnetic se dezechilibreaza, iar cromoterapia are rolul de a-l regla. Astfel, unele culori stimuleaza activitatea biologica a organismului, in timp ce altele, dimpotriva, o diminueaza.

Iata cateva exemple:

  • Rosu: remediu impotriva melancoliei de toamna, alunga energia negativa si stimuleaza muschii;
  • Portocaliul: inlatura frica, previne caderile nervoase;
  • Verdele: ajuta la eliminarea toxinelor, induce veselia;
  • Albastru: calmeaza stresul si inlatura emotiile;
  • Violetul: favorizeaza introspectia si starile meditative. Are un efect de echilibrare reducand sensibilitatea la durere;
  • Galbenul: culoarea veseliei, a bucuriei, a fericirii si creativitatii. Este energizant, stimulativ, aducand cu sine optimism, claritate in idei, inteligenta, alungand depresia si anxietatea.

Terapia prin culori se realizeaza prin baie de lumina si iradiere succesiva cu mai multe fascicule de culori diferite atat in timpul hidromasajului cat si in sauna.

Annettespa va asteapta cu drag sa va bucurati de serviciile noastre cu rezultate garantate, pentru ca terapeutii salonului sunt specialisti calificati si cerificati in domeniu

Fa o programare on-line Promotii

Aboneaza-te la Newsletter