Terapii-de-cuplu-roundedFrumusete, sanatate si relaxare
Annette Beauty Salon & SPA s-a nascut din pasiunea pentru wellness si beauty,  termen pe care noi il definim ca fiind un mod de viata ce se rupe de cotidianul slujbei si grijilor si se concentreaza pe sanatatea fizica, emotionala și mentala. Cu integritate si sinceritate va oferim inspiratie pentru un stil de viata sanatos intr-un mediu care incanta toate simturile, vizual, olfactiv, auditiv, prin prezenta continua a aromelor SPA, a muzicii linistitoare, si a variatiei de culori, ce induc calm si armonie.
Noi existam pentru oameni activi, prea ocupati pentru a face fata responsabilitatilor zilnice, care simt ca se pierd pe ei insisi in ritmul alert al vietii, din cauza unui stil de viata modern prea stresant, care resimt uneori o lipsa acuta de sens… si care, la un moment dat, devin constienti de nevoile lor. Noi suntem  pentru a va oferi o pauza, un moment de respiro, un motiv de evadare din rutina cotidiana.
Pentru ca timpul petrecut la Annette Beauty  Salon & SPA este placut, cald si intim, va invitam sa-l impartasiti cu persoane dragi voua creand astfel momente unice care vor ramane in memoria voastra pentru totdeauna…alegeti din terapiile sau pachetele “Terapii de cuplu”.
Vizitati-ne si veti fi intampinati cu zambet si grija, veti fi tratat cu atentie si afectiune, veti trai clipe de relaxare fizica si mentala.

VALABILITATEA ABONAMENTELOR

  • Abonamentele si pachetele personalizate au o valabilitate de 60 de zile (calendaristice)de la data inceperii tratamentelor, cu posibilitate de prelungire de 10 zile, la solicitarea clientilor in perioada de valabilitate initiala.
  • Dupa perioada de prelungire de 10 zile, sedintele ramase isi vor pierde automat valabilitatea, nemaiputand fi efectuate. Sedintele cuprinse de abonamente si pachetele personalizate, pot fi efectuate doar de catre persoana care a deschis abonamentul (nefiind transmisibile catre o alta persoana)
  • Exceptie facand doar cazurile de interdictie medicala, survenirea pe parcursul desfasurarii abonamentului, caz in care va putem oferi posibilitatea de modificare a structurii de alcatuire a abonamentului, alegandu-va alte tipuri de proceduri pe care sa le efectuati in continuare( calculandu-vi-se sedintele deja efectuate la pret de sedinta , iar de suma ramasa dispunand dvs. ce tratamente doriti sa faceti).
  • In cazul in care avem 3 anulari de programare din partea dvs.( sau 2 sedinte la care nu onorati programarea facuta si nu anuntati) va rugam sa reveniti telefonic pentru a va face programari noi, deoarece , celelalte programari existente ale dumneavoastra vor fi considerate posibil in curs de anulare si vor avea o situatie incerta- deci este necesar sa le reprogramati.
  • Nu avem posibilitatea returnarii banilor incasati pentru abonamente, pachete sau sedinte, in cazul in care doriti intreruperea tratamentelor, dar cu siguranta vor exista permanent solutii de indeplinire a exigentelor dumneavoastra, prin oferirea unor servicii cat mai complexe care sa vina in ajutorul solicitarilor dumneavoastra.
  • Reducerile pe care le puteti obtine ( in functie de ofertele aferente lunii in curs) ,nu sunt cumulative, deci va trebui sa optati pentru reducerea care vi se pare mai atractiva si in care va puteti incadra.
  • Bonusurile nu se pot cumula si nu se transforma in alte tipuri de sedinte. Bonusurile primite la abonamente se vor putea efectua de la jumatatea abonamentului, dupa achitarea integrala a acestuia si vor fi efectuate pe timpul desfasurarii abonamentului, sau in maximum 10 zile de la terminarea acestuia.
  • Asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, respectand normele si legislatia in vigoare. De asemenea, respectam cu strictete recomandarile producatorilor, astfel incat tratamentele sa ofere cele mai bune rezultate.
  • Serviciile prestate sunt oferite cu respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare, OG 21/1992. Pentru rezultate maxime, alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata. Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice in privinta igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor la domiciliu.

Va multumim si va asteptam cu drag!

 

Aboneaza-te la Newsletter