imagine prezentare salon

Acum te poti bucura de „Frumusete, sanatate si relaxare” intr-un centru SPA deschis in zona Copou, situat pe bulevardul Carol nr 26. Centru se afla la etajul 2 si masarda  imobilului, intr-un cadru intim cu semineu si decor luxuriant,  ce ofera spatiul perfect adaptat dorintelor si nevoilor tale:

  • camera pentru terapii de cuplu dotata cu sauna cu infrarosu si jacuzzi pentru 2 persoane, special amenajata intr-un ecor romantic pentru a va bucura de ritualuri SPA in doi;  capsula SPA- in care se fac exfolieri corporale cu baie de aburi si dushuri Vichy; 2 paturi de masaj din lemn, ajustabile electric prin telecomanda pentru a va asigura confort maxim;
  •  2 camere destinate tratamentelor de remodelare corporala: criolipoliza, cavitatie, radiofrecventa, vacuum cu role, elecrostimulare, presoterapie, patura termica. Nu inainte desigur de a se face diagnosticare corporala cu ajutorul cantarului cu bioimpedanta si Cell Metter;
  • solar vertical si bronzare organica cu DHA;
  • camera de estetica faciala, destinata tratamentelor faciale si epilarii definitive;
  • 2 posturi de hair styling;
  • nail bar- pentru servici de manichiura si extensii unghii;
  • complex SPA pentru pedichiura, dotat cu masaj la spate controlat prin telecomanda, hidromasaj si cromoterapie;
  • post make-up profesional.

Annette Beauty Salon & SPA  inseamna un stil de viata, o experienta senzoriala special creata pentru cei care doresc sa isi regaseasca echilibrul interior.
De la serviciile incluse pana la personalul angajat, totul este atent selectionat pentru ca timpul petrecut aici, sa fie asemanator cu o evadare din cotidian.
Centrul nostru va ofera o varietate de tratamente naturale si servicii terapeutice, de înfrumusetare si întretinere. Serviciile incluse in oferta noastra promit calea catre o silueta frumoasa si un tonus exceptional, energizat cu optimism. Ritualuri SPA complexe, tratamente corporale de ingrijire si slabire, special concepute pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti. O gama variata de tratamente faciale care au scopul de a curata tenul in profunzime, redandu-i stralucirea si fermitatea.

Aboneaza-te la Newsletter