Cu siguranta ca visul oricarei femei este sa aiba o piele fina ca matasea fara sa faca prea multe eforturi. Indepartarea firelor nedorite de par poate fi uneori un factor de stes si poate duce la piederea unui timp pretios. Din acest motiv si din multe altele Annette SPA revolutioneaza epilarea definitiva cu ajutorul E-light, aparat ce reprezinta inovatia din domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficient decat IPL.

  • E-light Cum functioneaza?

E-light combina intr-un mod senzational IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara, obtinandu-se rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt datorita puterii de penetrare mult mai profunda. Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea se transforma in caldura, iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina. Aceste fire de par tratate cad in maxim 14 zile.

  • Ce trebuie sa cunoastem despre epilare definitiva?

Cu cat parul este mai inchis la culoare, deci cu cat contine mai mult pigment (melanina) cu atat rezultatele sunt mai bune. Parul deschis sau cel fin, subtire va fi mai dificil de eliminat, dar nu imposibil. Deoarece si pielea contine melanina este important sa nu fie prea inchisa la culoare, din doua motive: pentru a nu fi un ecran de protectie impotriva luminii si pentru a evita o eventuala depigmentare locala. Din acest motiv o piele foarte bronzata nu poate beneficia de tratament, decat dupa doua saptamani – o luna dupa expunerea la soare. Raderea sau tunderea inaintea tratamentului de epilare definitiva este necesara pentru a evita pierderea de energie luminoasa la suprafata pielii. Zonele pe care doriti sa le depilati trebuie sa prezinte fire de par de 1-2 mm pentru ca impulsurile date de aparat sa fie captate de melamina firelor de par. Razele luminoase emise de aparatul E-light poate actiona pe acele fire de par in faza lor de crestere. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca 20% din fire sunt in faza de crestere( faza anagena- doar atunci firul de par este prins de radacina lui).Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedinte de epilare definitiva.

  • De cate sedinte am nevoie pentru a scapa definitiv de par?

Numarul sedintelor de epilare definitiva E-light depinde de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factorii genetici individuali. Din acest motiv este dificil sa spunem un numar exact de sedinte, dar este general acceptat ca o medie de 6-8 sedinte da rezultatele asteptate, iar frecventa lor se recomanda a fi la 21-75 zile.Inca de la prima sedinta efectele sunt vizibile.

Daca vei calcula banii cheltuiti intr-o perioada de 3 ani pe epilare prin celelalte metode, vei observa ca suma platita pentru sedintele de epilare definitiva este mai mica, iar efectul este unul de durata, chiar permanent. E-light este cea mai avansata si noua tehnica pe plan international de epilare definitiva si rejuvenare faciala.

E-light combina intr-un mod senzational IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara, obtinandu-se rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt datorita puterii de penetrare mult mai profunda.

  • Avantajele tratamentului de epilare definitive cu IPL si radiofrecventa bipolara- E-light constau in faptul ca pot fi tratate zone extinse in aceeasi sedinta, chiar si tot corpul.

Tratamentul E-light de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara NU ESTE DUREROS si nu prezinta nici un risc de infectie sau boli de piele.

Aboneaza-te la Newsletter