Epilare cu ceara

Epilarea cu ceara este o metoda clasica de indepartare a parului inestetic, si este o solutie perfecta si accesibila tuturor femeilor care isi doresc o piele catifelata. Te poti bucura de un aspect ingrijit al pielii, neted si delicat in centru Annette Beauty Salon&SPA . Tratamentul post-epilare asigura mentinerea unei pieli sanatoase si reduce riscul aparitiei foliculitei. Inainte de toate este important sa stiti ca o epilare cu ceara garanteaza o piele fina pentru aproximativ trei saptamani. Creata in general pe baza de rasina si ceara naturala de albine, ea favorizeaza mult mai putin dezvoltarea parului pe sub piele. Fata de alte medote de epilat, in cazul epilarii cu ceara trebuie sa asteptati ca parul sa fie suficient de lung pentru o noua epilare, chiar daca multe produse „promit” indepartarea celor mai scurte fire de par. Daca va veti epila in permanenta cu ceara, firul de par va creste mai rar si mai fin, pentru ca este smuls din radacina.

Exista 2 tipuri de ceara, si anume de unica folosinta si reutilizabila. Recomandat, din punct de vedere al igienei este epilarea cu ceara de unica folosinta. Asa aveti certitudinea ca nu exista riscul transmiterii de bacterii sau posibile boli pentru ca nu exista utilizatori anteriori de la care sa apara. Orice salon unde se lucreaza profesionist, va exista doar ceara de unica folosinta.

Fa o programare on-line Promotii


EPILARE CU ZAHAR

EPILARE CU ZAHAR Epilarea cu zahar functioneaza excelent pentru o exfoliere a pielii mai blanda, dar mai ales pentru o piele sensibila! Exfolierea blanda realizata cu ajutorul epilarii cu zahar detoxifiaza porii facand ca pielea sa arate curata si neteda in timp ce indeparteaza celulele moarte facand ca tenul sa nu mai aiba acel aspect „de piele imbatranita”.

ATENTIE: In functie de cat de sensbila sunteti la durere sau cat de sensibila aveti pielea, durerea este prezenta in timpul acestei epilari mai mult sau mai putin, dar ESTE suportabila.

Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru eczeme, psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele (caucazian, afro american etc), pe diferite texturi ale firului de par. Epilarea cu zahar este naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie! Zaharul in sine este un bun conservant natural in care bacteriile nu pot supravietui. Pasta de zahar pentru epilare este foarte prietenoasa cu pielea si este solubila in apa deci nu va cauza nicio ranire a pielii si se curata foarte usor!

Fa o programare on-line Promotii


Aboneaza-te la Newsletter