Eticheta SPA

Serviciile noastre sunt destinate tuturor celor care vor sa evadeze din tumultul cotidian. Aveti la dispozitie vestiare private, halate, prosoape, papuci de unica folosinta.

Va rugam sa respectati dreptul celorlalti oaspeti la intimitate si liniste. Fumatul nu este permis in incinta Spa. La Annette Beauty Salon & SPA ne mandrim cu reputatia unui spa care exceleaza in servicii tehnice si creeaza o atmosfera luxurianta pentru starea voastra de bine. Nu ezitati sa abordati unul dintre reprezentantii nostri daca aveti nevoie de asistenta sau aveti intrebari. Suntem aici sa va ajutam.

REZERVARI

Apreciem daca veniți la timp pentru programarea voastra, atat din consideratie pentru ceilalti oaspeti, cat și ca sa beneficiati de intregul serviciu rezervat. Va rugam sa ajungeți cu 15-30 minute inainte de programare pentru a avea timp să va schimbați in halat, sa completati formularul pretratament si sa vă relaxati inainte de terapia voastra. Daca aveti un tratament facial sau corporal recomandam să sositi cu 30 de minute inainte.

ANULARI

Daca trebuie sa faceti o anulare sau o modificare a datei programarii, solicitam ca acest lucru sa fie făcut cu o notificare de 24 de ore pentru un singur serviciu. Pentru programari multiple este necesara o notificare de 48 de ore.

TINUTA IN SPA

Va rugam să renuntati la bijuterii si imbracaminte, pastrând doar lenjeria de corp. Astfel incat sa va bucurati de experienta spa si din curtoazie pentru ceilalti oaspeti ai nostri, telefoanele trebuie sa fie oprite sau silentioase. Cand beneficiati de un tratament va oferim halat si papuci. Va rugam ca la plecare sa predati halatul în receptia spa. In cazul anumitor tratamente, terapeutul va va oferi lenjerie de unica folosinta. Daca tratamentul dumneavoastra implică si terapie cu apa, este necesar sa purtati un costum de baie. In cazul unui tratament facial, se recomanda ca domnii sa fie proaspat barbieriti.

JACUZZI SI SAUNE

Pentru a asigura confortul tuturor oaspetilor, un prosop in jurul taliei este necesar în zonele unisex. Este interzis sa utilizati sauna sau celelalte facilitati Spa sub influenta bauturilor alcoolice. Dusul inainte si dupa baia in jacuzzi , precum si între programele de sauna este obligatoriu. In timpul tratamentului:  Va rugam sa informati terapeutii daca va simtiti confortabil, daca va este prea cald sau prea frig, daca masajul este prea usor sau prea ferm. Scopul nostru este ca dumneavoastra sa beneficiati de o experienta unica si confortabila.

FORMULARUL PRE-TRATAMENT

Înainte de tratamentul vostru,  veti fi rugat sa completati un formular pretratament pentru a asigura confortul si starea voastra de bine, si pentru a ne permite sa va oferim un serviciu în siguranța, minimizand riscul ranirii. Va rugam să cititi cu atentie informatia referitoare la acest proces pentru a intelege de ce intrebarile si conditiile incluse în acest formular sunt relevante pentru serviciile pe care le oferim. Asiguram si pastram confidentialitatea la cele mai stricte standarde.

POLITICA DE PRETURI

Annette Beauty Salon & Spa iși rezerva dreptul de a modifica, discontinua sau creste prețurile la anumite tratamente fara notificare in prealabil pentru a asigura ca putem livra maximum în ceea ce priveste standardele de calitate a serviciilor. Daca aveti intrebari, vă rugam să va adresati reprezentantilor spa cand faceti rezervarea unui tratament.

Gratuitatile nu sunt incluse în pret si sunt la discretia voastra.

METODE DE PLATA

Acceptăm majoritatea cardurilor de credit, carduri de debit, cash si carduri cadou.

VARSTA ADMISA

Spa-ul este un spatiu dedicat adulților; prin urmare nu putem accepta rezervari pentru copii sub 16 ani, daca acestia nu sunt insotiti de un parinte. Accesul copiilor sub 16 ani nu este permis in spa decat în cazul în care primesc un tratament. Copiii sub 16 ani au nevoie de un formular semnat si/sau sa fie însotiti de un parinte sau un supraveghetor adult pentru a primi servicii in spa. Va rugam sa contactati receptia spa pentru  mai multe informatii.

PENTRU CONFORTUL DUMNEAVOASTRA Va rugam să ne semnalati orice conditie medicala sau tratament medical pe care il urmati, intrucat anumite servicii ar putea fi contraindicate. De asemenea, va rugam sa indicati personalului nostru daca aveti alergii, sensibilitati sau sunteti însarcinata. Este dreptul vostru sa indicati daca doriti un terapeut femeie sau un barbat. Terapeutii nostri sunt educati să fie atenți la intimitatea si confortul vostru in orice moment. Va informăm cu regret ca nu ne putem asuma responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea articolelor personale. Va recomandam sa va lasati obiectele valoroase acasa. Va rugam sa contactati receptia spa pentru mai multe informatii. Pentru rezervari vă rugam sa sunati la receptia spa. Nu performam masaje in primul trimestru de sarcina.

Aboneaza-te la Newsletter