JACUZZI

Relaxarea intr-un Jacuzzi este mai mult decat distractie, este sanatate.

Acest lucru se intampla pentru ca hidroterapia – combinatia dintre caldura, apa in miscare si masaj are un efect de vindecare dovedit care te scapa de efectele stresului si ale durerii si te ajuta sa te simti mai bine. Doctorii si hidroterapeutii recomanda jacuzzi pentru relaxare si recuperare in urma unor raniri sau a unor dureri cronice. De asemenea rezistenta naturala la jeturile de apa se poate folosi pentru tonifierea muschilor si pentru accelerarea metabolismului, fiind foarte benefica in curele de slabire.

De ce te simti asa de bine in Jacuzzi?

1. Caldura – Temperatura apei ajuta la dilatarea vaselor de sange, sporind fluxul de sange si imbunatatind circulatia. Acest lucru ajuta tesuturile obosite si lezate sa se vindece, pielea sa fie mai stralucitoare si imbunatateste digestia.

2. Miscarea apei – Din cauza jeturilor care creeaza o forta ascensionala te simti mai liber si greutatea corpului ti se pare mai mica cand plutesti in apa calda si plina de bule. Acest tip de miscare ascensionala a apei reduce greutatea corpului cu aproape 90 % si elibereaza tensiunea din muschi si din incheieturi. Efectul de reducere a greutatii ajuta foarte mult in cazul unor fracturi, rupturi de fibre musculare sau a unor entorse, reducand cu mai mult de jumatate timpul de refacere totala.

3. Hidromasajul – Jeturile schimbatoare din cada SPA iti ofera o gama larga de optiuni, de la masajul tesuturilor in adancime pana la masajul usor, relaxat. In timpul hidromasajului muschii ti se relaxeaza si presiunea asupra nervilor periferici este inlaturata. Hidromasajul imbunatateste circulatia si se combina cu efectul caldurii pentru a accentua puterea de vindecare a corpului. Prin imbunatatirea circulatiei si accelerarea arderii celulare hidromasajul ajuta foarte mult in curele de slabire.

4. Relaxarea/inlaturarea stresului – O baie in Jacuzzi este un tratament foarte eficient impotriva stresului pentru ca relaxeaza corpul si mintea si ajuta la eliberarea de problemele de zi cu zi. Dupa o baie in Jacuzzi somnul este mai usor si mai odihnitor. Pe langa beneficiile terapeutice si medicale minipiscina SPA este locul cel mai potrivit pentru a-ti invita prietenii la o discutie si la o baie fierbinte. In scurt timp veti constata ca de abia astepti sa vii la Annette Beauty Salon & SPA pentru a te relaxa singura sau alaturi de prietenii tai. Apa din Jacuzzi este tratata corespunzator normelor in vigoare. Se face zilnic analiza apei din punct de vedere al ph-ului si oxigenului. Tu ce mai stai pe ganduri ? Vino chiar acum !

Annettespa va asteapta cu drag sa va bucurati de serviciile noastre cu rezultate garantate, pentru ca terapeutii salonului sunt specialisti calificati si cerificati in domeniu

Fa o programare on-line Promotii

Aboneaza-te la Newsletter