Orice trasatura de pe chipul tau are ceva de spus si de aceea trebuie sa o pui in valoare. Aici intervine machiajul profesional. Oricate articole de beauty si make-up ai citi, mana unui specialist va face diferenta.
Machiajul se adapteaza in functie de trasaturile chipului. Nu exista un chip urat, ci doar un chip care nu este pus in valoare.
In functie de forma fetei, textura pielii, imbracaminte, stil vestimentar, tunsoare sau accesorii, machiajul vine sa puna in valoare toate aceste aspecte, fie e un machiaj de zi, de seara sau un machiaj de mireasa. Un cuvant important il are de spus caracterul, personalitatea clientelei. Daca esti o persoana modesta, simpla cu siguranta nu vei dori un machiaj strident, cu care sa iesi in evidenta, ci poate vei dori un machiaj care sa te puna in valoare. Daca, din contra, esti genul de persoana care vrea mereu sa iasa in evidenta cu ceva, vei iubi machiajele extravagante, smokey eyes sau genele false. Totul depinde de personalitatea ta.
Un machiaj profesional include pensat/stilizat sprancene, modelarea fetei (atunci cand este necesar), machiajul propriu-zis (scoaterea in evidenta a ochilor, conturarea sprancenelor si a pometilor, ajustarea unui ruj adecvat machiajului, aplicarea genelor false individuale sau banda (dupa caz).
Machiajul realizat cu produse profesionale rezista pana la demachiere (bineinteles daca aceasta se efectueaza pana la 12 ore dupa executarea machiajului, respectiv chiar si pana la 24 de ore in cazul mireselor).
Despre produsele profesionale putem spune ca nici cea mai luxoasa gama de produse cosmetice nu le poate inlocui, si nu ne referim aici la textura si consistenta, ci la rezistenta. Produsele profesionale cu care lucram pentru machiaje care rezista sunt Atelier Paris, Make Up For Ever si MAC Cosmetics.

Fa o programare on-line Promotii

Aboneaza-te la Newsletter