Alege sa te relaxezi prin masaj. Cel putin o sedinta saptamanala de masaj te va ajuta sa reduci durerile musculare sau articulare, sa elimini mai usor toxinele din organism, sa cresti imunitatea acestuia si, in general, sa te simti mai bine.
-
Masaj de relaxare
Masajul de relaxare poate sa calmeze sau sa stimuleze, in functie de ritmul si de profunzimea manevrelor si tehnicilor folosite. Prin efectuarea unui masaj de relaxare, poate o persoana sa se simta vioaie, energica sau dimpotriva dupa o sedinta de masaj sa se simta somnoroasa si relaxata. Masajul de relaxare ajuta la indepartarea stresului, poate calma durerile, poate sa relaxeze muschii incordati si sa indeparteze starea de apatie. Acest tip de masaj ne da o senzatie de bine, a unei stari mentale pozitive, imbunatateste capacitatea de concentrare, elimina toxinele din corp, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei arterio-venoase si limfatice si ajuta la eliminarea tensiunii musculare.
Beneficii:
- eliminarea rapida a oboselii si a stresului,
- relaxarea musculara si generarea unei stari generale de buna dispozitie,
- eliminarea starilor de oboseala accentuata.
-
Masajul anticelulitic
Majoritatea femeilor, indiferent de greutatea corporala, se confrunta cu celulita, o problema ce consta in acumularea de tesut adipos, ce formeaza noduli adiposi alcatuiti din grasimi, apa si toxine. Celulita este dificil de combatut, insa daca vei opta pentru masajele anticelulitice vei reusi sa scapi de aspectul inestetic de „coaja de portocala”, iar corpul va fi ferm.
Beneficii:
- stimularea circulatiei sanguine
- eliminarea toxinelor din organism
- diminuarea stratului adipos si a aspectului de „coaja de portocala”
- imbunatatirea oxigenarii tesuturilor
-
Masaj combinat
Masajul combinat imbina tehnicile anticelulitice cu cele de relaxare si are ca scop mentinerea organismul intr-o forma cat mai buna. Se maseaza zonele cu celulita (coapse, abdomen, solduri), iar dupa urmeaza masajul de relaxare (gambe, spate, brate). Rezultatele devin vizibile dupa primele 5 sedinte , dispare vizibil celulita, pielea devine mai neteda, circulatia sanguina este imbunatatita, pielea devine mai elastica. Iar dupa prima sedinta de masaj combinat se elimina oboseala, se stimuleaza circulatia sangelui si a limfei, ajuta la eliminarea toxinelor, iar pielea devine mai hidratata si mai elastica. Frecventa acestui tip de masaj este de 3-4 ori pe saptamana. In realizarea masajului se folosesc arome relaxante si uleiuri speciale pentru masaj anticelulitic.
Beneficii:
- eliminarea rapida a oboselii si a stresului
- relaxarea musculara si generarea unei stari generale de buna dispozitie
- eliminarea starilor de oboseala accentuata
- stimularea circulatiei sanguine
- eliminarea toxinelor din organism
- diminuarea stratului adipos si a aspectului de coaja de portocala
- imbunatatirea oxigenarii tesuturilor
-
Masaj Barbati
In ziua de azi, barbatii au devenit din ce in ce mai preocupati de imaginea lor. Daca inainte o astfel de atitudine din partea domnilor era privita cu scepticism, acum, cei care au grija de aspectul lor fizic si sunt atenti la toate detaliile, primesc toate aprecierile celor din jur. Un masaj care relaxeaza cele mai profunde straturi musculare, dar nu este dureros.
Masaj facial
Masajul facial este un tratament care ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, dar si a incetinirii procesului de imbatranire. Masajul este considerat a fi una din cele mai vechi forme de vindecare.
Beneficii:
- imbunatatirea starii de spirit
- prevenirea ridurilor
- ameliorarea congestiei sinusurilor intalnita in cazul alergiilor
- detoxifierea organismului
-
Masaj reflexogen
Terapia prin masaj reflexogen – este o forma de imbunatatire a sanatatii si a pastrarii ei, care prin simplitatea de aplicare reprezinta si o alternativa deloc neglijabila in tratarea a numeroase afectiuni. Terapia prin masaj reflexogen – reflexologia, este o metoda cu radacini orientale din profunzimea vremurilor. Ea are la baza relatia reflexa dintre un punct de pe talpa si un anumit organ.
Beneficii:
- reflexoterapia este utila in foarte multe afectiuni: stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica
-
Masaj Kinetoterapeutic
Acest tip de masaj, dupa cum ne indica si numele, are efecte terapeutice si poate fi indicat in tratamentul asociat al sechelelor de leziuni traumatice ale aparatului locomotor, in unele afectiuni reumatismale, tulburari circulatorii de nutritie, ale sistemului nervos central sau periferic. Este recomandat in cazul unor accidente sau imbolnaviri acute, fie ca tratament functional a leziunilor si tulburarilor evolutive, fie ca tratament recuperator aplicat in cazul unei evolutii lente, prelungite, a modificarilor morfo-functionale sau a altor sechele patologice.
-
Masaj cu miere naturala
Masajul cu miere este un masaj puternic detoxifiant, tonifiant si puternic revigorant pentru intreg organismul. Acest masaj presupune aplicarea miraculosului produs natural pe piele si prin actiunea controlata a miscarilor de masaj, specifica acestui tip de masaj activeaza anumiti centri nervosi corespondenti organelor vitale; rolul acestui masaj este de stimulare a organismului, deblocarea sistemului limfatic, cresterea afluxului de sange la nivelul segmentului lucrat, aducandu-se in acest fel o mare cantitate de substante nutritive la nivelulul coloanei vertebrale ce va crea ulterior o senzatie exceptionala de confort si mobilitate. Masajul cu miere stimuleaza cresterea imunitatii si creeaza o stare relaxanta si de buna dispozitie, fiind un masaj generator de sanatate. Sa mai amintim ca masajul cu miere este efectuat cu miere naturala ce contine vitamine, minerale, enzime, antioxidanti si proteine, adica mixul minune de care corpul se va bucura ori de cate ori ii va fi servit atat intern cat si extern. Masajul cu miere nu este un masaj dureros, ci deosebit de placut cu miscari blande, dar stimulative pentru refacerea intregului organism. Pielea va capata stralucire si o culoarea foarte frumoasa (initial va aparea o inrosire, ce va disparea ulterior) si deosebit de catifelata, iar mierea va hrani testurile profunde care vor primi un aflux de sange suplimentar atunci cand manevrele vor energiza zona spatelui. In afara contraindicatiilor obisnuite pentru terapia prin masaj, masajul cu miere nu este posibil pentru persoanele alergice la acest produs si nu poate fi efectuat pe zone ce prezinta pilozitate din cauza disconfortului creat. Masajul cu miere este recomandat de 2 ori in saptamana in sezonul rece, cu precadere si saptamanal in celelalte sezoane.
-
Masaj cu lumanarea Hot Candle
Masajul cu lumanarea calda ” Hot Candle” contine toata magia unei lumanari de masaj care se topeste intr-un elixir cald pretios, subtil parfumat, pentru a calma corpul si spiritul. Formula compozitiei acestei lumanari se concentreaza pe ingrediente cu virtuti cosmetice pretioase, folosite in masaje, inca din timpuri stravechi, pentru a relaxa muschii incordati si articulatiile, sau pentru a calma suprafetele iritate. Intr- o atmosfera relaxanta, imbogatita de lumina difuza a lumanarii si aromata cu parfumul ingredientelor speciale continute, Lumanarea “Hot Candle” iti da un sentiment unic de stare de bine fizica si psiho-senzoriala: piele catifelata si neteda, energii echilibrate la nivelul corpului, recastigarea unei bune dispozitii si in scurt timp, o senzatie de implinire, ca si cum fiecare particica a corpului si a mintii nu are alta alternativa decat relaxarea completa. Lumanare produsa cu ingrediente vegane provenite din surse sigure, biodegradabile, fara coloranti sintetici sau petrochimici.
-
Masaj cu Roci Vulcanice (Terapie Geotermala)
Spre deosebire de masajul clasic, la masajul cu roci vulcanice nu se realizeaza doar cu mainile, ci se foloseste si un set de roci vulcanice, de diferite marimi, cu o suprafata foarte fina ce sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. Aceasta temperatura nu produce arsuri sau senzatii neplacute, ci doar va va provoca furnicaturi si senzatii placute in tot corpul. Masajul cu roci vulcanice incalzeste pielea astfel permitand mai bine absorbtia uleiului folosit in timpul masajului, incalzeste si pregateste mult mai bine musculatura, astfel permite terapeutului sa lucreze sistemul musculator la un nivel mult mai profund. Masajul cu roci vulcanice foloseste aplicarea de presiune, tensiune, miscare sau vibratii asupra tesuturilor muscular, conjunctiv, asupra ligamententelor, articulatiilor, tendoanelor, prin intermediul pietrelor incalzite.
-
Masaj prenatal
Relaxare, odihna, buna dispozitie, binefacere, stimulare, oxigenare, destindere, incredere, liniste, tihna, deconectare… toate acestea intr-o singura sedinta de masaj. Alaturi de mamica se va bucura de masaj si bebelusul din pantecele tau pentru ca, prin tehnicile de masaj prenatal, este stimulata circulatia ta sangvina, deci va ajunge mai mult oxigen la fat, ajutand la o mai buna dezvoltare a lui. Este recomandat ca masajul prenatal sa fie efectuat cel putin o data pe saptamana, pentru a beneficia cu adevarat de toate avantajele sale. In acest fel vei avea un corp pregatit pentru nastere, dar si pentru a putea face fata mai usor nevoilor si cerintelor nou-nascutului. Pentru masajul gravidei folosim uleiuri bio din plante, fara conservanti, coloranti sau substante de origine animala, pentru a nu afecta in vreun fel fatul din burtica ta.
-
Masajul scalpului
Masajul scalpului, rasfat pentru parul tau. Masajul scalpului este un adevarat rasfat pentru parul tau si o metoda de ingrijire eficienta. Acest tip de masaj nu are nimic in comun cu ceea ce faci tu atunci cand iti aplici samponul, ci este cu totul alteceva. Masajul scaplului presupune relaxare totala si destindere a pielii capului. Frecvent agresat de pieptanat, produse de styling, fum de tigara si caciula, scalpul poate deveni sensibil, iritat si lipsit de suplete. Exact ca restul pielii, si scalpul poate da semne de deshidratare pe care nu vei intarzia sa le simti. Masajul scalpului are in primul rand rolul de a activa microcirculatia de la nivelul scalpului, parul devenind stralucitor si matasos. Pe un scalp oxigenat parul se simte mai bine, iar coafatul devine mai usor.
Principiile masajului scalpului
Pielea capului este irigata de vase de sange, iar prin masaj activezi microcirculatia si facilitezi accesul de nutrienti la radacina firului de par. Astfel vei avea un par puternic, plin de stralucire si nu te vei confrunta cu caderea lui. Masajul scalpului se face cu uleiuri esentiale, fiind deosebit de relaxant.
-
Masaj rasfat al picioarelor
Tratamentul urmareste atat o imbunatatire vizibila la nivelul picioarelor si gambelor, cat si usurarea durerilor prin folosirea unor creme speciale impreuna cu un masaj divin. Totul incepe cu o exfoliere care inlatura celulele uscate de la suprafata pielii si activeaza circulatia limfatica superficiala pentru a da startul drenajului la nivelul piciorului si gambei.
Odata circulatia activata avem toate beneficiile posibile: scad edemele, adica retentia de apa este mult redusa, piciorul intra mai usor in pantof, iar inflamatiile sunt mult diminuate. Durerile provocate de o incaltaminte neadecvata pe care adesea le resimtim in articulatia gleznei, in zona plantara (scobitura piciorului), in zona talpii vor disparea treptat deoarece gelul cu camfor si rozmarin folosit la masaj e foarte stimulant. Dupa exfoliere se aplica masca, care stimuleaza circulatia si calmeaza durerile. Ritualul se incheie cu un masaj facut cu uleiuri naturale, calmante si racorioare.