Skin Analyzer-1
Skin Analyzer-2

diagnosticare faciala

Analizor facial- Diagnosticare computerizata a tenului


Daca vrei sa stii cat de sanatos esti poti realiza investigatii amanuntite la spital pentru a afla remediile potrivite pentru tine.
Totusi daca ai probleme cu pielea, cum poti sa stii? Poate vei gasi problemele superficiale ale pielii, dar cum le poti afla pe cele interne? Pielea este prima linie de aparare a corpului de aceea trebuie gasite si problemele interne. Asa ca daca vrei sa ai un corp sanatos primul pas este sa ai o piele sanatoasa. Analiza problemelor tenului este necesara cat mai curand posibil si in acelasi timp aceasta este si cheia gasirii problemelor.
Dar cum depistezi exact problemele tenului? Echipamentele de frumusete sunt din ce in ce mai populare, dar acum va prezentam magicul analizator facial cu care vom afla problemele tenului .
Analizatorul facial este “tomograful” pielii. Acest aparat poate sa ne arate profilul tenului tau la 360 grade. Sistemul de analizare a tenului functioneaza cu doua analize speciale de RGB si UV , care examineaza cu acuratete porii, sebumul, ridurile, pigmentatia si face in acelasi timp testul de umiditate (hidratarea tenului), elasticitatea si sensibilitatea etc. Putem afla cu usurinta ce fel de ten avem (normal, uscat, gras sau mixt), precum si eventualele probleme: cicatrici post acneice, puncte negre, leziuni pigmentare.
Cu acest echipament – analizor facial computerizat, putem diagnostica cauzele problemelor tenului: petele provocate de UV, hidratarea – deshidratarea, porii, ridurile, petele de maturitate, acnee. Analizorul facial este ca o oglinda – revelatoare , asa ca daca vrei sa stii daca pielea ta este sanatoasa sau nu , faci o diagnosticare.

Aboneaza-te la Newsletter