SLIMMING

Celulita este o problema ce ataca cu prepoderenta femeile. Formata din celule adipoase, aceasta se depune  in special la nivelul soldurilor, coapselor, abdomenului, genunchilor etc. Tesutul conjuctiv incapsuleaza aceste celule adipoase si formeaza capitoane. In timp, multiplicarea si cresterea in dimensiune a celulelor adipoase , la fel ca un edem local, impinge suprafata pielii in sus. Acest lucru face sa apara “pielea cu aspect de portocala” care este asociata cu celulita, suprafata “in relief” a pielii.

Tratamentul revolutionar pentru rezolvarea celulitei si a kilogramelor in plus care functioneaza garantat este acum disponibil la Annette Beauty Salon &SPA! Adio celulita! Este o tehnologie care si-a dovedit eficienta in tratamentul celulitei.

  • Sunteti nemultumit de aspectul de coaja de portocala al pielii?
  • Incercati sa aveti un stil de viata sanatos, dar remodelarea corporala pare doar un vis?
  • Cautati o solutie pentru tratamentul pielii lasate si lipsite de fermitate?

Acum exista o tehnologie care are eficacitate dovedita clinic. Este un tratament nechirurgical, de reducere a celulitei si a centimetrilor in plus. Nu va scoate din activitatile zilnice, nu prezinta nici un discomfort. Este excelent pentru coapse, abdomen, fese, brate si  genunchi.

Tehnologia acestui aparat are la baza o asociere unica: • Radiofrecventa mono & bipolara • Lumina de tip infrarosie • Vacuum pulsat • Mobilizare mecanica in profunzime (masaj cu role)

Radiofrecventa si  lumina de tip infrarosu,  au rolul de a incalzi tesutul afectat de celulita si de a forma nou colagen. Aceasta caldura concentrata, ce ajunge atat catre straturile profunde, cat si catre cele superficiale ale dermei, are ca urmare remodelarea rapida a corpului, fara a fi necesara o perioada de recuperare. Vacuumul si masajul contribuie la cresterea circulatiei sangvine, ceea ce duce la intensificarea metabolismului celulelor de grasime, ca urmare, volumul celulei este redus. Cu ajutorul rolelor special concepute  vacuumul participa la imbunatatirea calitatii pielii si faciliteaza difuzia eficienta si sigura a caldurii.

Rezultatele  arata:

  • o reducere medie de peste 2 centimetri a circumferintei coapselor
  • majoritatea pacientilor nu au raportat senzatii de disconfort in timpul sau in urma tratamentului
  • o ameliorare generala cu pana la 60% a texturii pielii (inclusiv pentru pielea laxa si tonus in urma reducerii celulitei) a fost vizibila dupa cinci sedinte.

Cea mai buna abordare a remodelarii corporale implica si exercitiile fizice, o dieta usoara si un consum adecvat de lichide.

Care sunt candidatii acestui tip de tratament?

Candidatii ideali au o conditie de sanatate generala buna, cu nu mai mult de 20 de kilograme peste greutatea normala, motivati in adoptarea unei noi diete si a unui stil de viata mai sanatos. Atitudinea potrivita este optimismul dublat de asteptari realiste si pozitive.

Ce zone ale corpului se trateaza?

Atat femeile cat si barbatii obtin in egala masura rezultate excelente pe toate regiunile corpului. Cele mai solicitate tratamente se refera la coapse in cazul femeilor si la abdomen in cazul barbatilor.

Ce zone ale corpului pot fi tratate ?

Aparatul dispune de doua capete – aplicatoare corporale, special concepute astfel incat aparatul sa poata fi folosit atat pe zone mari (fese, coapse, abdomen), cat si pe zone mici ale corpului (brate, genunchi). Deasemenea dispune si de 2 aplicatoare  faciale cu vacuum pulsat si RF, utilizate pentru gat, fata, barbie si pe conturul ochilor.

Cat de repede putem observa un efect? O imbunatatire progresiva a zonei tratate poate fi observata dupa primul tratament, pielea devenind mai ferma si mai neteda. Efectele asupra celulitei si asupra centimetrilor sunt maximale la 6-8 saptamani dupa ultima sedinta de tratament. 

Cum pot mentine si imbunatati rezultatele? Dupa sedintele initiale de tratament se recomanda tratamente de intretinere periodice. Ca orice metoda (chirurgicala sau nechirurgicala ), rezultatele se mentin mai mult daca aveti o dieta echilibrata si efectuati exercitiu fizic constant.

Ce simt pe durata procedurii? Majoritatea pacientilor spun ca tratamentul este placut, urmat de o senzatie de caldura intensa. Tratamentul este resimtit ca un masaj intens, special conceput cat sa se adapteze nivelului fiecaruia de sensibilitate si comfort. Cateva ore dupa procedura se poate resimti o senzatie de caldura insotita sau nu de usoara roseata.

Annettespa va asteapta cu drag sa va bucurati de serviciile noastre cu rezultate garantate, pentru ca terapeutii salonului sunt specialisti calificati si cerificati in domeniu!

Fa o programare on-line Promotii

Aboneaza-te la Newsletter