Program dedicat starii de bine a angajatilor
Succesul unei companii se bazeaza in mare masura pe oameni. Avem nevoie de creativitatea lor la locul de munca, de eficienta, de implicare… Toate astea le putem obtine daca oamenii cu care lucram sunt sanatosi si optimisti. Putem obtine un randament crescut daca investim in starea de bine a angajatilor nostri. Annette Beauty Salon &SPA lanseaza Programul dedicat stari de bine a angajatilor, un concept de servicii exclusive pentru companii: teambuilding-uri la SPA si evenimente tematice; cadouri SPA pentru angajati, clienti si parteneri; abonamente cu servicii antistres si de relaxare. Programul se adreseaza in special companiilor care pun accent pe reducerea absenteismului prin prevenirea imbolnavirilor angajatilor, pe cresterea randamentului firmei prin cresterea randamentului individual al fiecarui membru al echipei, pe promovarea unui stil de viata sanatoasa in beneficiul businessului. Acest program presupune urmatorele categorii de pachete:

Corporate Event SPA Party
Eveniment cu scop de teambuilding sau evenimente la SPA cu ocazii diverse, programele de teambuilding tintesc diverse scopuri: dezvoltarea creativitatii individuale, reducerea stresului, o comunicare mai buna intre membrii echipei, etc. Programele de teambuilding la SPA se adreseaza grupurilor, echipelor de maxim 6 persoane si se pot realiza in intervale de cca 3-4 ore sau in perioade prelungite de timp.

Corporate Training
Daca doriti o alternativa la trainingurile clasice in salile de conferinta, daca vreti sa experimentati alte modalitati de cunoastere in care sa descoperiti intuitia, creativitatea si placerea invatarii prin interactiunea cu ceilalti, in care sa aflati lucruri noi adresand intrebari si propunand solutii, imbinand relaxarea si starea de bine cu pregatirea si formarea unor abilitati, atunci Annette Beauty Salon & SPA reprezinta solutia ideala pe care doriti sa o oferiti oamenilor din echipa dumneavoastra, pentru ca stim cu totii: succesul se construieste cu oameni! Exemple de corporate training: Managementul Stresului, Managementul Conflictelor, Abilitati de vanzare.
Pachete Executive Retreat
Pentru a fi mai creativi, mai sanatosi si mai performanti avem nevoie de relaxare fizica si mentala. Pachetele Executive Retreat sunt special concepute pentru persoane care de obicei nu au timp pentru ele, care cauta momente de evadare intr-o locatie de lux care sa le asigure atat confortul cat si refacerea fizica si energetica.

Cadouri SPA
Servicii pre-platite de companie ce pot fi oferite angajatilor, fie ca recompensa pentru rezultate deosebite, fie cu ocazia unor zile speciale precum Craciun, 8 Martie, Paste. Astfel, exista posibilitatea de personalizare a acestor pachete. Acest sistem este denumit de Annette Beauty Salon & SPA drept „cadoul ce daruieste de doua ori”, caci oamenii se bucura odata cand primesc Cadoul si devin si mai fericiti cand ajung sa beneficieze de serviciile SPA.

Abonamente SPA pentru echipa dvs
Abonamentele Annette Beauty Salon & SPA Corporate reprezinta garantia adoptarii de catre angajati a unui stil de viata sanatos pe termen lung. Acesta include echilibrarea fizica si mentala. Exista diverse tipuri de abonamente care tintesc prevenirea imbolnavirii corpului dar si reducerea nivelului de stres si implicit mentinerea sanatatii mentale.
Terapiile Annette Beauty Salon & SPA propuse in oferta pentru companii au scopul de a ameliora circulatia sanguina, durerea si tensiunea musculara, ajuta la eliminarea toxinelor, calmarea durerilor de cap, de spate, de gat, fortifierea sistemului imunitar, atenuarea starilor de anxietate. De asemenea ele reduc incordarea fizica si psihica, imbunatatesc tonusul general, optimizeaza capacitatea de concentrare, inlatura efectele meteodependentei

Visit in Ladbrokes bingo information.

Aboneaza-te la Newsletter