O alternativa magica si aromata prin care sa evadezi alaturi de cei dragi din cotidian, intr-un sanctuar in care sa va bucurati de rasfaturile oferite la Annette Beauty Salon & SPA. Fiecare dintre noi ne dorim ca momentele petrecute alături de prieteni să fie distractive, pline de răsfăţ şi frumuseţe. De aceea la Annette Beauty Salon & SPA te vei putea bucura de un SPA party special creat pentru tine şi persoanele dragi cu tratamente personalizate şi acces la toate serviciile din salon.


Rasfatul reuneste de obicei intre 4 si 8 persoane, dureaza intre 2 si 4 ore, iar costurile variaza in functie de ritualurile alese.
Va oferim si posibilitatea de a personaliza Spa Party-ul, pentru a fii siguri ca veti traii o experienta unica. Contacteaza-ne acum si vei gasii toata sustinerea necesara pentru crearea momentelor tale unice.

Şi pentru că cel mai frumos moment din viaţa ta este obligatoriu precedat de o petrecere a burlăciţelor, ţi-am pregătit un party ca la carte.
Dacă vă doriţi ca petrecerea să fie cu adevărat spontană, o puteţi ,,răpi’’ pe viitoarea mireasă sub un pretext oarecare şi aduce direct în mijlocul petrecerii. Cu siguranţă reacţia ei va merita tot efortul. Îi puteţi aduce la început spre semnare, pentru amuzament un “Contract de Confidenţialitate” prin care această să promită că e gata să lase toate grijile deoparte, să se bucure de timpul petrecut cu prietenele, şi să nu sufle o vorbă mirelui despre evadarea ei pe tărâmul relaxării – Annette Beauty Salon & SPA, este o oază de relaxare.
Trebuie să arătaţi fabulos în rochiile de nuntă şi e bine să vă ţineţi departe de mâncarea de tip fast-food, pizza, băuturi răcoritoare carbogazoase şi alcool în cantităţi prea mari – care nu se potrivesc oricum cu specificul unei petreceri SPA, deoarece vă vor da o senzaţie de agitaţie neplăcută în timpul ritualurilor de relaxare. Bineînţeles, aveţi undă verde la ceaiuri, freshuri proaspete, fructe – proaspete şi uscate şi la gustări savuroase.

E ziua voastră?

Seduceți-vă grupul obișnuit de prieteni cu o petrecere neconvențională, in halatul de spa. Șampania, ceaiuri si freshuri proaspete sunt obligatorii.
Ați fost promovați?

Anticipați stresul și îndepărtați-vă de el înainte de a apărea. Ce metodă mai bună să faceți cunoștință cu noul grup de la birou decât să organizați o zi la SPA? Puteți alege unul altuia tratamentul potrivit într-un buget prestabilit.
Ați divorțat? Awww….

În acest caz, cu atât mai mult e nevoie de o petrecere la SPA! Aduceti-vă cele mai bune prietene să participe la un SPA Party. Noi pregătim tratamente fantastice și cocktailuri decadente care vă vor purta numele.
8 Martie?

Astăzi, adevăratele Audrey (Tatou) și Marion (Cotillard) sărbătoresc feminitatea la SPA, învăluindu-se în delicate arome de flori. Nu ne așteptăm să fiți mai prejos!
Cereți-ne să vă organizăm o petrecere la SPA, orice petrecere! La motiv vă puteți gândi și mai târziu…
*min. 4 persoane
Opțional servire cu șampanie, cocktailuri, platou de brânzeturi, tort.

Visit in Ladbrokes bingo information.

Aboneaza-te la Newsletter